ПРОТОКОЛ № 1 засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 січня 2018 року

від 21.01.2018

м. Добропілля

Початок засідання о 09.00

Закінчення об 10.00

Взяли участь у засіданні

Головував:

Заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, начальник 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області Кінц В.В.

Секретар:

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Добропільської міської ради  Бовкун В.П.

Присутні:

члени комісії (за окремим списком)

Запрошені:

керівники підприємств, установ та організацій (за окремим списком)

 

Порядок денний: Про штормове попередження щодо погіршення погодних умов, пов’язаних з великим мокрим снігом, зниженням температур, та організацію заходів забезпечення роботи підприємств установ ЖКГ, попередження випадків переохолодження людей (Кінц).
     

Заслухавши та обговоривши інформацію по першому питанню

КОМІСІЯ ВІДЗНАЧАЄ:

За інформацією державних центрів з гідрометеорології протягом наступних трьох діб прогнозується подальше погіршення погодних умов пов’язаних з великим мокрим снігом, сильним вітром, різким пониженням температури повітря. У зв’язку з цим необхідно виконати ряд заходів щодо забезпечення сталої роботи підприємств та установ житлово-комунального господарства, попередження випадків переохолодження людей та надання допомоги населенню а також з метою недопущення виникнення надзвичайної ситуації:

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. Інформацію надану начальником 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області Кінцем В.В. взяти до відома.

2. Комунальним підприємствам «Добропільський міський транспорт» (Марьянський), «Добропільська служба єдиного замовника» (Дьякова), Добропільський РЕМ ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» (Ульяніч), Добропільське Добропільське виробниче управління водо-каналізаційного господарства КП «Вода Донбасу» (Полтавець), «Добро» (Сундучніков):

2.1. Забезпечити готовності сил та засобів до реагування.

2.2. Забезпечити цілодобове чергування ремонтно-технічних бригад з метою оперативної ліквідації аварійних ситуацій.

2.3. Здійснити прогнозування можливих аварійних ситуацій на підвідомчих об`єктах, характеру їх розвитку та впливу на життєзабезпечення населення міст та селищ міської ради.

2.4. При необхідності проведення аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт, організувати та контролювати забезпечення їх матеріально-технічними засобами та обладнанням.

3. 19 державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Донецької області:

3.1. Забезпечити проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт у разі виникнення надзвіичайної ситуації у зимових умовах.

3.2. Ліквідація можливих пожеж при аваріях на енергетичних об’єктах.

3.3. При необхідності забезпечіти допомогу в організації оперативного розгортання та роботи штабу з ліквідації НС.

3.4. При необхідності забезпечіти розгортання та організацію роботи пересувного пункту обігріву в районі ліквідації НС;

4. Підприємствам і установам, які постачають тепло або мають підвідомчі котельні:

4.1. Забезпечіти якісну, своєчасну та безперебійну подачу теплоносія.

4.2. Забезпечіти наявність тридобового запасу палива на підвідомчих котельнях.

5. Підприємствам, установам та організаціям міста забезпечіти готовність до роботи в умовах припинення електропостачання, підготувати до роботи автономні та аврійні джерела живлення, забезпечити їх запасом палива.

6. Комунальним підприємствам «Добропільський міський транспорт» (Марьянський), «Добропільська служба єдиного замовника» (Дьякова):

6.1. Організувати роботу по розчистці вулиць та міжквартальних проїздів від снігу.

6.2. Забезпечити підготовку та роботу снігоприбиральної та іншої спеціалізованої техніки, яка буде використовуватись при ліквідації снігових заметів.

6.3. При поніиженні температури повітря організувати посипку вулиць, тротуарів та міжквартальних проїздів посипочними матеріалами та реагентами.

6.4. Створити запас паливо-мастильних матеріалів, посипочного матеріалу та реагентів.

7. Відповідальним за організацію функціонування пунктів обігріву та життєзабезпечення населення (протокол засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС від 27.10.2017 № 9) і забезпечити їх безперебійну роботу.

8. КЗОЗ «Добропільська ЛІЛ» (Бабков) забезпечіти готовність надання медичної допомоги пострадавшим від наслідків негоди.

9. Виконкомам Білозерської (Макєєв), Білицької (Заварзін) міських, Нововодонецької селищної (Бражніков) рад забезпечити виконання аналогічних заходів на підприємствах, установах та організаціях, розташованих на територіях відповідних рад.

10. Координацію дій щодо виконання цього рішення покласти на секретаря комісії, начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Добропільської міської ради, Бовкуна В.П. 

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчіх органів ради Бражнікова Є.О.

Заступник голови міської комісії,

 начальник 19 ДПРЗ ГУ ДСНС

України в Донецькій області                                                         Кінц В.В.

Секретар комісії,                                                      

начальник відділу з питань

надзвичайних ситуацій та

цивільного захисту населення                                                  В.П. Бовкун

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.