Документ № 7/27-7 от 19.07.2017 г. Действующий

  Связанные документы

Связанные документы отсутствуют

  История документа

История отсутствует

Публикация документа

Публикация отсутствует


ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

19.07.2017 №7/27-7
 
Про придбання житла

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 14 березня 2017 року №218 «Про затвердження Порядку надання та використання у 2017 році субвенції з обласного бюджету бюджетам міст, районів, об’єднаних територіальних громад на здійснення заходів щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», з урахуванням рішення виконкому Добропільської міської ради від 12 травня 2017 року №236 «Про затвердження складу комісії з придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа, які потребують поліпшення житлових умов», протоколу комісії з придбання житла дітям сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа, які потребують поліпшення житлових умов від 27 червня 2017 року № 3, керуючись пунктом 30 частини першої статті 26, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування», міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Придбати однокімнатну квартиру, розташовану за адресою: м. Добропілля, вул. Саратовська, буд Х, кв. Х, яка належить ХХХХ, у комунальну власність територіальної громади міста Добропілля за 180000 грн. (сто вісімдесят тисяч грн. 00 коп.).

         2. Виконавчому комітету міської ради в особі міського голови Аксьонова А.А. укласти договір купівлі – продажу квартири, яка розташована за адресою: м. Добропілля, вул. Саратовська, буд Х, кв. Х з переможцем конкурсу, ХХХХХ, з правом підпису договору купівлі – продажу.

         3. Розрахунки за придбане майно здійснити протягом місяця після нотаріального посвідчення договору.

         4. Витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору, покласти на продавця.

         5. Реєстрацію права власності за набувачем здійснити після нотаріального посвідчення договору.

         6. Виконавчому комітету міської ради провести розподіл житла серед дітей – сиріт, дітей , позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради у відповідності з чинним законодавством України.

         7. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кормільцева О.В. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галицького О.А.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, освіти, культури та молодіжної політики (Кальченко), на постійну комісію з питань планування, бюджету та фінансів (Романенко) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галицького О.А.

 

Міський голова                                                             А.А. Аксьонов



Вложения:
logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.