Вітаємо з Днем ветерана!

 Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

Прийміть щирі привітання з нагоди Дня громадян похилого віку та Дня ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших та найдосвідченіших представників суспільства.
Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток Добропільської громади та країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.
Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваш подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.
Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про людей похилого віку особливо важлива в умовах воєнного сьогодення. Це справа кожного, адже саме ви навчили нас долати труднощі та бути гідними своєї держави.
Висловлюю щиру повагу та глибоку вдячність за вашу громадянську свідомість, мудрість і толерантність, багаторічну добросовісну працю, важливий внесок у розбудову нашої держави та Добропільської громади.
Зичу усім міцного здоров’я, невичерпної енергії, довгих років життя, мирного неба, довголіття, добра і віри в ПЕРЕМОГУ!
Нехай вас завжди оточують та огортають своєю турботою, увагою і теплом рідні й близькі вам люди.
logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.