Вітання до Дня територіальної оборони України

В першу неділю жовтня ми відзначаємо День територіальної оборони України. Свято бійців територіальної оборони відносно нове і встановлене у 2020 році указом Президента України В. Зеленського.

В умовах війни з Росією складно переоцінити внесок воїнів тероборони в обороноздатність країни.
24 лютого 2022 року показало готовність громадян захищати свою землю від окупантів на будь-якому рівні – від маленького села до величезного мегаполісу - люди ставали на сторожі спокою і порядку, в будь-яку хвилину готові дати бій і відбити свою землю.
Шановні бійці територіальної оборони! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Ви є невід’ємною частиною національного спротиву, ваші патріотизм та військова підготовка – надійна та гарантована допомога у захисті рідної землі від російської агресії.
Ви показали світу, як українці люблять свою землю. Коли з першого дня війни шикувалися в черги, щоб стати на захист рідних міст та сіл. Коли покинули «мирні» професії і взяли до рук зброю. Більшість – вперше в житті. Коли тепер на передовій женете «другу армію світу»...
Окремі слова вдячності сьогодні – нашим землякам, бійцям Другої стрілецької роти, 109-го окремого батальону ТрО, які в перші дні повномасштабного вторгнення встали на захист Добропільської громади, забезпечуючи безпеку громадян. А згодом долучилися до лав ЗСУ і зараз продовжують боронити рідну країну.
Дякуємо всім бійцям за безстрашність та ваш патріотизм і гідну громадянську позицію, за мужність, звитягу та гідну службу в ім’я миру і щасливого майбутнього України.
Нехай ваша мужність та впевненість, сила духу і міць завжди залишатимуться непохитними. Нехай вдома на вас чекають тепло та сімейний затишок, а на теренах держави назавжди запанують Мир та процвітання! Міцного вам здоров’я та непохитної віри у Перемогу!
Слава Україні! Героям Слава!
Вічна пам'ять загиблим!
logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.