Спартакіада серед силових структур з нагоди Дня захисників та захисниць України

За підтримки Добропільської МВА, з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, 03 жовтня у м. Добропілля відбулися спортивні змагання серед команд силових структур.

спарт11   спарт12

Турнір розпочали з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, а також виконанням Державного Гімну.

Привітали учасників змагань Андрій БОНДАРЕНКО, начальник Добропільської МВА, Ігор КУРДЯ, заступник начальника Добропільської МВА, Олена ДОРОШЕВИЧ, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради.

спарт13    спарт14

Ця спартакіада присвячена тим, хто сьогодні боронить Україну від загарбників і наближає час нашої остаточної перемоги над ворогом. Дякуємо кожному і кожній, хто сьогодні захищає спокій наших домівок, спокій наших рідних і близьких.

спарт15   спарт16

Всі учасники змагань показали спортивну майстерність, командний дух, волю до перемоги та справжню гру! В загальному заліку ІІІ місце зайняла команда Маріупольського РТЦК та СП у Донецькій області, ІІ місце – команда 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області. Переможцями спартакіади серед силових структур з нагоди Дня захисників і захисниць України стала команда 1 взводу 10-го ВГРЗ.

Всі учасники турніру відзначені грамотами та медалями. Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог!

 
 
logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.