"Діти і мистецтво для України"

Під патронатом Міжнародної освітньо-культурної Асоціації благодійної міжнародної програми " Kids and Art for Ukraine", Союзу Українок Америки та підтримці Оксани Білозір, з 24 вересня по 7 жовтня у сонячному Закарпатті проходив Всеукраїнський пленер "Діти і мистецтво для України".

50 юних художників із 6-ти областей України взяли участь у мистецькому пленері. Донецьку область і Добропільська громаду представили вихованці ЦДЮТ м. Добропілля, учасники народного колективу образотворчого мистецтва "Фантазія" і зразкового колективу дизайн-студії "Самородок".

ш2  ш3  ш5

Під час проведення Всеукраїнського пленеру дітям була запропонована цікава мистецька освітньо-пізнавальна та екскурсійна програма. Юні таланти отримали нагоду оволодіти новими знаннями і мистецькими навичками, познайомилися із історією і культурою гостинного регіону, стали учасниками цікавих заходів, рефлексії на Поляні, пленерної практики, відвідали віртуальні музеї, взяли участь у програмі до дня Захисника України: "Воїни-митці - борці за волю України", "А ми нашу славну Україну гей, гей розвеселимо!"   

Для експозиції, яка невдовзі буде відкрита у США - "50 картин дітей Незламної України", юні таланти написали виставкові картини, надихаючись краєвидами рідного краю, черпаючи натхнення від прекрасних українських пейзажів  Бажаємо всім дітям в кожному куточку країни мати таку можливість та знаходити те саме джерело життєвої сили, енергії захоплення і гармонії для щасливого і мирного майбутнього!

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.