Надання психологічної допомоги населенню громади - ключове завдання сьогодення

В наш нелегкий час все більше людей потребують не тільки матеріальної, а й психологічної допомоги, моральної підтримки. Ментальне здоров’я так само важливе, як і фізичне, це один із важливих факторів, який впливає на продуктивність людини, її здатність відновлюватися, а відповідно – на економіку та можливість відновлення в контексті не тільки громади, а і країни в цілому.
Чешська гуманітарна організація «Людина в біді» постійно надає підтримку та допомогу мешканцям Добропільської громади.
10 жовтня відбулася зустріч керівництва Добропільської МВА з представниками організації з метою обговорення напрямків подальшої співпраці, результатом якої стане підписання Меморандуму про подальшу підтримку.

бон

 
Один із напрямків допомоги, яку надаватимуть представники організації – це психологічна підтримка жителів громади, а особливо ВПО та вразливих верств населення.
"Адаптувати людину до проблем сьогодення, бути готовою до життя в умовах тих ризиків і загроз, які ми сьогодні маємо – одне із основних завдань влади, яке краще вирішувати разом з благодійниками та громадськими неурядовими організаціями" - зауважив Андрій Бондаренко, очільник Добропільської громади.
logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.