ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації "Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Добропільської міської територіальної громади"

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації  «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності  Добропільської міської територіальної громади, в особі Добропільської міської ради»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділ з житлових питань та управління комунальною власністю міської ради повідомляє про оприлюднення з 7 квітня 2023 року на сайті міської ради проекту розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації  «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності  Добропільської міської територіальної громади, в особі Добропільської міської ради».

Проектом розпорядження пропонується механізм розрахунку орендної плати на основі незалежної оцінки та розміру орендної ставки (в залежності  від мети використання/орендаря) для орендарів які мають право оренди  без проведення аукціону, також встановлення орендної плати  певній категорії орендарям, зокрема бюджетним установам, які повністю фінансуються з міського бюджету, а також іншим державним  установам,  які повністю або частково фінансуються за рахунок державного і міського бюджетів.

Орендарям, які мають право оренди без аукціону і які не утримуються/фінансуються з державного або місцевого бюджету, встановлюються диференційовані орендні ставки.

Проєкт розпорядження начальника міської військової адміністрації  разом з аналізом регуляторного впливу  буде опублікований на сайті міської ради  https://mrd.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика» - «Проекти регуляторних актів та аналізи їх регуляторних впливів».

З метою налагодження всебічного громадського обговорення просимо фізичних та юридичних осіб надсилати свої зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акта до відділу з житлових питань та управління комунальною власністю міської ради протягом місяця з дати його оприлюднення за адресою: м. Добропілля, вулиця Першотравнева,  буд. 83, або на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., тел. (+38) 0665836448.

 

Розробник: відділ з житлових питань та управління комунальною власністю Добропільської міської ради.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.