ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації  «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Добропільської міської територіальної громади та Порядку визначення плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Добропільської міської територіальної громади,  в особі Добропільської міської ради»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики   у сфері господарської діяльності» відділ містобудування та архітектури  Добропільської міської ради та відділ з житлових питань та управління комунальною власністю міської ради повідомляють про оприлюднення з 18 травня 2023 року   на сайті Добропільської міської військової адміністрації проекту розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Добропільської міської територіальної громади та Порядку визначення плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Добропільської міської територіальної громади, в особі Добропільської міської ради».

Метою проекту розпорядження є запровадження чітких, ефективних   та впорядкованих процедур у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Добропільської міської територіальної громади у тому числі, щодо видачі дозволу  на розміщення зовнішньої реклами (відмови у видачі), анулювання дозволу  на розміщення зовнішньої реклами, його переоформлення, продовженням строку дії та внесення змін у дозвіл, контролю за дотриманням Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Добропільської міської територіальної громади, а також вимог до засобів зовнішньої реклами та місць їх розташування, демонтажу, обліку та зберігання засобів зовнішньої реклами.

Крім цього метою проекту є визначення розрахунку плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Добропільської міської територіальної громади, в особі Добропільської міської ради, що сприятиме стабільному наповненню дохідної частини місцевого бюджету, а також надасть суб’єктам рекламного бізнесу стабільність у плануванні та розвитку бізнесу.

Проект розпорядження разом з аналізом регуляторного впливу  буде опублікований на сайті Добропільської міської військової адміністрації  https://mrd.gov.ua/  в розділі «Регуляторна політика» - «Проекти регуляторних актів та аналізи їх регуляторних впливів».

З метою налагодження всебічного громадського обговорення просимо фізичних та юридичних осіб надсилати свої зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акта до відділу містобудування та архітектури, а також до відділу  з житлових питань та управління комунальною власністю міської ради протягом місяця з дати його оприлюднення за адресою: м. Добропілля, вулиця Першотравнева, буд. 83, або на електронну адресу: Arhitektor@mrd.gov.ua, zhitlo@mrd.gov.ua,   тел. (+38) 0665836448.

Розробники: відділ містобудування та архітектури  Добропільської міської ради  та відділ з житлових питань та управління комунальною власністю Добропільської міської ради.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.