Підсумковий висновок щодо виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), розробленого міськими громадськими об’єднаннями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році

№ з/п

Назва програми (проєкту, заходу)

Найменування інституту громадянського суспільства

Обсяг бюджетних коштів, наданих для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), грн.

Обсяг витрачених бюджетних коштів, які надані для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу), грн.

Відповідність результативних показників виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) запланованим результативним показникам та обсягу витрачених бюджетних коштів

1

Комплексна програма «Ветеран»,

Проєкт

Рада Добропільської міської організації ветеранів

785994,00

785992,98

        Протягом 2020 року члени громадської організації брали безпосередню участь в організації та проведені заходів з відзначення державних святкових, пам’ятних та історичних дат, пов’язаних з вшануванням та увічненням пам’яті ветеранів ВВВ, воїнів АТО із покладанням квітів та вінків до меморіалів пам’яті.

        Виконання Проєкту здійснено в межах асигнувань, передбачених в міському бюджеті на 2020 рік. Проєктом заплановано реалізацію 5-ти заходів. Фактично, відповідно до підсумкового звіту організації, проведено наступні 5 заходів із соціального захисту ветеранів, людей похилого віку та активістів ветеранського руху:

         

        1. З нагоди святкування Дня ветерана, Міжнародного дня людей похилого віку та інших святкових дат для вшанування ветеранів, членів сімей загиблих воїнів, людей похилого віку придбано і вручено 180 ювілейних листівок, 180 грамот та 76 рамок.

        2. До Дня Перемоги 76 осіб з числа учасників та ветеранів війни, дітей війни, ветеранів праці, осіб з інвалідністю внаслідок війни отримали подарунки у вигляді продуктових наборів.

        3. До Дня людей похилого віку 98 осіб поважного віку, ветерани праці, учасники та ветерани війни, діти війни, особи з інвалідністю внаслідок війни з нагоди свята отримали натуральну допомогу у вигляді харчових наборів.

        4. Для збереження та покращення здоров’я ветеранів праці, осіб з інвалідністю та активістів ветеранського руху  санаторно-курортним лікуванням забезпечено 48 осіб.

        5. Здійснена пільгова передплата періодичних видань на 2021 рік в кількості 379 екземплярів для забезпечення інформаційними виданнями активістів ветеранського руху,  ветеранів різних категорій, дітей війни, громадян похилого віку.

        В результаті виконання зазначених заходів організацією ветеранів проведено роботу, спрямовану на вшанування ветеранів з нагоди урочистих дат та ювілеїв, збереження пам’яті про ветеранів, поліпшення умов та підвищення якості життя, покращення здоров’я, правового та соціального захисту, вікових інтересів ветеранів війни і праці, учасників та дітей війни, осіб з інвалідністю, громадян похилого віку, посилення уваги до потреб старшого покоління, задоволення та вирішення їх життєвих проблем.

        За результатами проведеного моніторингу стану виконання Договору з реалізації Проєкту та узагальнення наданого фінансового та підсумкового звіту за 2020 рік, установлено, що відповідно пункту 3.3.2. Договору про надання фінансової підтримки громадська організація зобов’язується забезпечити співфінансування Проєкту в розмірі не менше 15 відсотків від загального обсягу фінансування Проєкту у вигляді як матеріальних, так і нематеріальних ресурсів. Фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету обсягом 85% від  загальної суми Договору була передбачена за умови участі Ради Добропільської міської організації ветеранів у співфінансуванні Проєкту обсягом 15% від загальної суми фінансування. Фактично у 2020 році співфінансування громадською організацією ветеранів на реалізацію Проєкту з позабюджетних джерел склало 2,5%, що є недотриманням вимог п.24 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 №1049, конкурсної пропозиції та Кошторису витрат на реалізацію Проєкту.

        Бюджетні кошти, спрямовані для надання фінансової підтримки, громадською організацією на проведення заходів із соціального захисту ветеранів та інших найбільш вразливих верств населення використані в повному обсязі. Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради пропонує вважати, що мета Проєкту досягнута та його завдання виконано.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.