Про підсумки проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в м. Добропілля та нагородження активних учасників

В місті Добропілля в період з 24 по 28 квітня 2017 проведено заходи з нагоди Дня охорони праці. В проведенні даної акції взяли участь понад 60 підприємств, організацій та установ.

Проведено семінар – нараду із керівниками підприємств міста. В семінарі взяли участь понад 15 керівників підприємств усіх форм власності.

Протоколом ради БЖН від 25.04.2017 № 2 був затверджений робочий план з підготовки та проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в м. Добропілля, яким передбачалося проведення ряду заходів в період з 24.04.2017  по 28.04.2017 р.

24.04.2017 року в місті Добропілля проведено засідання "Круглого столу" під девізом: "Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці".

На 60 підприємств міста надіслані листи, якими доведені до роботодавців цілі та задачі Тижня охорони праці. 

24 квітня 2017 року в місті Добропілля проведено мітинг з нагоди вшанування загиблих на виробництві.

Керівники підприємств та профспілкових організацій  з великою відповідальністю поставилися до проведення Всесвітнього дня охорони праці.

На підприємствах міста поновлено наглядну агітацію з охорони праці, проведено аналіз причин нещасних випадків на виробництві, виникнення профзахворювань та розроблені заходи щодо їх попередження, проведені огляди – конкурси з визначенням переможців.

Особлива увага спрямована на приведення робочих місць відповідно вимогам нормативних документів з охорони праці, забезпечення працівників санітарно – побутовими приміщеннями, засобами колективного та індивідуального захисту, зниження виробничого травматизму та профзахворювань.

При визначені кращих підприємств міста зверталась увага на відсутність травматизму, стан матеріально-технічної частини підприємств, ведення документації, пов’язаної з охороною праці, пожежною безпекою, наявність положень, інструктажів з охорони праці, укомплектованість аптечками, оновлення куточків з охорони праці  (техніка безпеки, пожежний стан, безпечна життєдіяльність ),  колективні договори та розділи в них з охорони праці , заходи, бесіди, "круглі столи" щодо проведення заходів з охорони праці, конкурси малюнку.   

Підведені підсумки проведення заходів з нагоди Дня охорони праці. Дякуємо усім роботодавцям та профспілковим організаціям за участь в проведені Всесвітнього дня охорони праці та нагородити активних учасників почесними грамотами.  

Серед підприємств освіти  кращими визнано:

- Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей;

- Дошкільний навчальний заклад загального розвитку № 27 "Ромашка";

- Дитячо-юнацька спортивна школа.

 Серед підприємств житлово-комунального господарства кращим визнано ПП ДРЕС "Південний".

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.