Засідання міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення

09.06.2017 року в залі засідань виконкому Добропільської міської ради відбулось засідання міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення під головуванням заступника міського голови – Бражнікова Євгена Олеговича та представників всіх причетних служб.

На порядку денному розглядались наступні питання:

1. Про підсумки проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в м. Добропілля та нагородження найкращих учасників.

2. Про стан протипожежного захисту навчальних закладів по місту Добропілля.

3. Про стан виробничого травматизму і професійної захворюваності за І квартал 2017 року.

По першому питанню доповіла начальник управління соціального захисту населення міської ради – Ширина Ірина Володимирівна, яка зазначила, що з 24 по 28 квітня 2017 року в м. Добропілля відбулись заходи з нагоди Дня охорони праці. Було висловлено подяку всім підприємствам, які прийняли участь у заходах, найкращих нагороджено почесними грамотами виконкому Добропільської міської ради.

По другому питанню порядку денного доповів начальник 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області – Кінц Віталій Володимирович, який зазначив, що в поточному році в навчальних закладах міста ведеться певна робота щодо протипожежного захисту об’єктів. Але слід звернути увагу на своєчасні та капітальні ремонти пожежних водоймищ, приділити увагу приведенню в працездатний стан внутрішнього протипожежного водогону. Запропоновано затвердити комплексні заходи щодо усунення порушень правил пожежної безпеки в закладах освіти та виділити цільові кошти на виконання протипожежних заходів капітального характеру.

По третьому питанню доповіла заступник начальника відділення ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань в м. Добропіллі – Авєріна Тамара Вікторівна, яка провела аналіз травматизму та профзахворювань за І квартал 2017 року та зазначила, що з загальної кількості виробничих травм, а саме 18 (з 22) припадає на вугільні підприємства міста. Вугільним підприємствам міста рекомендовано розробити заходи по зниженню травматизму та профзахворювань.  

 

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.