До уваги отримувачів житлової субсидії

Рішенням Уряду на засіданні 14 серпня 2019 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України, якою затверджено нову редакцію Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», а також внесено зміни до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2018 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі».

Відповідно до прийнятих Урядом рішень з 1 жовтня 2019 року виплата пільг на оплату житлово-комунальних послуг та житлових субсидій у грошовій готівковій формі здійснюватиметься шляхом перерахування структурним підрозділом з питань соціального захисту населення коштів на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, відкритій в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

Пенсіонери будуть отримувати кошти на пенсійні рахунки в уповноважених банках або у виплатних об’єктах АТ Укрпошта», де ці особи отримують пенсію.

Особи, які не одержують  пенсії, а також одержувачі субсидії, які отримують пенсію в іншій адміністративно-територіальній одиниці, самостійно надаватимуть структурному підрозділу соціального захисту населення інформацію про спосіб виплати та/або реквізити рахунку в уповноваженому банку. До надання відповідних даних одержувачем  субсидії її виплата здійснюватиметься через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» за адресою, зазначеною у заяві.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.