Реабілітація осіб з інвалідністю в Державній реабілітаційній установі «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас»

Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради повідомляє, що Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» здійснює професійну реабілітацію осіб з інвалідністю, які досягли повноліття, за такими напрямками:

- оператор комп'ютерного набору (6 місяців);

- оператор комп’ютерної верстки (6 місяців);

- оператор з обробки інформації та програмного забезпечення (9 місяців);

- обліковець з реєстрації бухгалтерських даних (8,5 місяців);

- водій категорії «В» (3,5 місяців);

- манікюрник (3 місяці);

- перукар (6 місяців).

Термін професійної реабілітації визначається відповідно до навчального плану. По закінченню курсу навчання за результатами кваліфікаційного іспиту слухачі отримують свідоцтво державного зразка про здобуття робітничої професії.

Направлення та зарахування осіб до установи проводиться відповідно до Порядку Надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації) затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 80 (зі змінами).

Особи з інвалідністю надають до управління соціального захисту заяву про надання послуг із комплексної реабілітації (габілітації) із зазначенням обраної професії, до якої додаються  копії документів:

- про освіту;

- довідка МСЕК про встановлення групи інвалідності;

- паспорт,

- ідентифікаційний код;

- індивідуальна програма реабілітації;

- витяг з амбулаторної карти – форма 027/о.

З питань отримання послуг з професійної реабілітації звертатись до управління соціального захисту населення Добропільської міської ради  за адресою: м. Добропілля,  пр-т Шевченка, 15 (тел. 2-80-59).

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.