Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

4 вересня 2019 року при виконкомі Добропільської міської раби відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний було винесено 14 питань, зокрема розглядались питання про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей, закріплення житлової площі за дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, про доцільність повернення малолітньої дитини на виховання та спільне проживання до матері, яка повернулась з місць позбавлення волі, влаштування неповнолітньої дитини до державного навчального закладу на повне державне забезпечення та встановлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, зазнала психологічного насильства. Також розглядалось питання Добропільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про результати роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах. Під час проведення засідання членами комісії ретельно вивчено всі наявні документи, що потребували свого вирішення, заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті. По закінченню обговорення по кожному питанню винесено рішення та надано рекомендації та висновки.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.