У Добропіллі пройшли навчально-тренувальні збори з баскетболу

З 12 по 23 серпня на базі Палацу спорту м. Добропілля проводилися збори вихованців секцій з баскетболу за підтримки Добропільської міської ради. Взяли участь 28 юнаків 2001-2006 р.н. з смт Новодонецьке, м. Белозерське, м. Білецьке, м. Добропілля. На базі їдальні Добропільської міської ради для них було організовано 3-х разове харчування по спеціально спроектованому меню для спортсменів.

Мета зборів - підвищення загальної фізичної підготовки баскетболістів, відточування технічних навичок гри, поліпшення командних взаємодій. Тренувальний процес включав в себе ранкову зарядку, силове тренування, в завершенні дня ігрове технічне тренування.

Програму зборів було побудовано так, щоб в перші три дні спортсмени отримали тренувальні навантаження, після чого був день відпочинку з поїздкою в басейн і на базу «Привітне», де хлопці з задоволенням і азартом грали в волейбол, футбол, пірнали з вишки в воду, каталися на катамаранах, брали участь у цікавих конкурсах та естафетах.

Далі були 3 дні спеціальних інтенсивних навантажень, після яких спортсмени отримали вихідний день з поїздкою в басейн, відвідали каток в м. Дружківка, де подивилися на тренування хокейного клубу та покаталися на ковзанах.

23 серпня відбувся заключний турнір, підведення підсумків того, як хлопці впоралися з навантаженням. Призові місця розподілилися в наступному порядку: команда з Білозерського заслужено посіла 1 місце серед школярів, 2 місце було отримано командою з Білицького, 3 місце з гідністю посіла Новодонецька команда. Хлопці дуже злагоджено грали, що було відпрацьовано на зборах.

В останній день зборів відбулися загальні збори, підведення підсумків. Висновок очевидний: хлопці на зборах оздоровилися, поліпшили технічну базу, стали більш дружні та згуртовані.

Тренери в рамках зборів розробили спільну стратегію розвитку баскетболу в м. Добропілля в єдиній організаційній програмі, за якою баскетбольні секції міст Великого Добропілля відтепер будуть вибудовувати тренувальний процес.

Учасники заходу поїхали додому з величезним позитивом, задоволені і щасливі.

zbor

zbor1

zbor3

zbor kat

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.