До Міжнародного дня сім’ї

В рамках тематичних інформаційно-просвітницьких заходів до Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня (резолюція Генеральної Асамблеї ООН від 20.09.2013 р.) в м. Покровську в НВК №1 пройшов обласний семінар-практикум «Інноваційні підходи до духовно-морального виховання особистості»,  представниками якого від м. Добропілля були Героєва В.І., методист методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради, Кузьмініч Л.О., керівник гуртка «Християнська етика» НВК № 4 та Андрушків Г.Ф., завідувач ЗДО №36 «Пролісок».

Рибалко Л.Д., методист відділу національного виховання та суспільних дисциплін Донецького облІППО, презентувала проект «Освіта та духовний розвиток особистості», вручила Грамоти та Подяки переможцям і учасникам обласних заходів морально-духовного спрямування.

Андрушків Г.Ф., переможець Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель (вихователь) року з предметів духовно-морального спрямування-2018», провела майстер-клас та поділилась  враженнями від конкурсу, що відбувся в м. Острог.

Педагоги закладів освіти стали активними учасниками заходу, спрямованого на формування сімейних цінностей, у майстер-класах: розгадуванні кросвордів, оформленні творчих плакатів, за якими потім складали розповіді.

Маємо надію, що подібні заходи будуть впливатимуть на збереження родинних цінностей, традиційних для українського народу: подружня вірність, піклування батьків про дітей, піклування та пошана дітей про старших, злагода та довір’я між членами сім’ї тощо.  

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.