«Престижні» вихованці Будинку культури м. Добропілля

І знов радує своїми творчими перемогами Студія ведучих концертів і шоу-програм «Престиж» Будинку культури, якою керує Лілі Романівна Цецхладзе.

12 лютого 2017 року м. Дніпро вихованці студії брали участь відразу в 2 конкурсах, а саме:  в VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва і театрів мод « Якщо кохаєш ... » та в Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зоряне сяйво».

У конкурсі «Якщо кохаєш ...» студійці виступили з сольними номерами у новому інноваційному напрямку, який набирає популярності, в номінації «Розмовний жанр» і стали переможцями, зайнявши призові місця:

Лягуша Марія - І місце;

Бутько Дарина - І місце;

Луняка Анастасія ІІ - місце.

А найменша «престижна» зірочка в номінації «Відкриття року» Гловяк Єва зайняла ІІ місце.

У міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зоряне сяйво» вихованці студії «Престиж» виступали в номінації «Оригінальний жанр» / художнє читання /. Зайняті місця тут були розподілені наступним чином:

Лягуша Марія І місце;

Бутько Дарина ІІ місце;

Луняка Анастасія ІІ місце;

Гловяк Єва І місце. 

Учасниці колективу не приховують радості від перемоги. За все це вони завдячують своєму керівнікові Цецхладзе Лілі Романівні, яка своїм талантом и натхненням зуміла об'єднати дітей різного віку в одній справі, якою вони тепер и живуть.

prestizh1

 «Престижні» вихованці можуть стати зірками у галузі культури. Вони володіють необхідними якостями, справжнім артистизмом і величезною працьовитістю. А зайняті місця на творчих конкурсах свідчать про високу результативність роботи студії.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.