Підготовка до навчального року

До 1 вересня, коли школи та дитячі садочки наповняться сміхом і галасом, залишилось вже менше місяця. Влітку кожного року, коли всі дітлахи насолоджуються канікулами, в їх рідних навчальних закладах відбуваються зміни на краще. Це літо не стало виключенням.

На капітальні ремонти навчальних закладів витрачено близько 9 млн. грн. (відремонтовано спортивні зали і покрівлі, замінені зовнішні двері та вікна). Крім того, проведені поточні ремонти спортивної зали НВК-ліцею і приміщення Центру туризму та краєзнавства на суму 322 тис. грн. Протягом серпня-вересня планується завершити капітальні ремонти харчоблоків та систем опалення на  суму 1 млн. 200 тис. грн., а також поточні ремонти електромережі, опалення та водопровідної системи. Нещодавно отриманий від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) грант дозволить забезпечити проведення комплексної термомодернізації  будівель установ освіти. Даний проект також передбачає заміну фізично зношених та морально застарілих електроплит.

На придбання матеріалів обладнання та інвентарю з місцевого бюджету та за рахунок освітньої субвенції витрачено близько 7 млн. грн. При здійснені видатків відділом освіти міської ради використовується електронна система публічних закупівель «ProZorro».

Станом на 1 серпня 2016 року загальноосвітні навчальні заклади міста на 94% забезпечені підручниками. До початку навчального року планується закупівля підручників для задоволення потреби на 100%.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.