Форум Місцевого розвитку Проекту ЄС/ПРООН

10 серпня в залі засідань міської ради відбувся Форум Місцевого розвитку Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду-3». 

Перед початком заходу координатори проекту особисто переконалися в якості реалізації робіт, на які були виділені кошти. Зокрема, в рамках проекту протягом 2015 року було відремонтовано покрівлі, вимощення, міжпанельні шви, ліфти та козирки. В  2016 році 5 ОСББ беруть участь у Проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду-3», на реалізацію якого з міського бюджету планується виділити 1 млн. 200 тис. грн.

Перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ зазначив, що реалізація Проекту дозволила значно покращити технічний стан будинків міста, а також навчила представників ОСББ бути справжніми хазяїнами власного житла.

Голова Координаційної ради ОСББ Валентина ОРЛОВА подякувала спеціалістам Проекту, міській владі та активним громадянам за допомогу та підтримку. 

Друга частина форуму була присвячена перевагам впровадження системи «Розумне місто». Для висвітлення цього питання виступили представники Проекту  Олександр РЯБИЙ та Лариса БАТЧЕНКО. Проектний менеджер ГО «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» Наталя ГОМАН звітувала про підготовку  ММП «Розумне місто» та затвердження мікропроектної пропозиції, якою передбачено встановлення відеокамер в місті та створення безкоштовних зон WiFi.

Не обійшлось і без подарунків. Асоціація ОСББ «Єдність-7» отримала оргтехніку, яку вручив Олександр РЯБИЙ.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.