Сесія Добропільської міської ради

Сьогодні в залі засідань відбулась чергова XIV (14-та) сесія Добропільської міської ради. Були розглянуті питання відділу економіки, комунального відділу , відділу з житлових питань та управління комунальною власністю, фінансового управління, управління Держгеокадастру тощо.

Варто зазначити, що суттєвим досягненням переговорів місцевої влади з представниками ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» стало надання згоди на безоплатне прийняття з Державної власності у комунальну власність територіальної громади міста Добропілля дитячого оздоровчого табору «Донець», що біля міста Святогірськ.

Заплановані та вже реалізуються зміни в сфері комунального господарства. Зокрема, в приватному секторі по пр. Перемоги та вул. Першотравневій тепер не буде контейнерів для сміття загального користування. Замість них у кожному подвір’ї будуть стояти зручні пластикові контейнери на колесах. Таке нововведення дозволить облагородити зовнішній вигляд вулиць та вирішить проблеми спільного користування сміттєвими ємкостями.

Також на сесії було ухвалено рішення про присвоєння алеї в міському парку назви «Алея пам’яті героїв». 

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.