Вітаємо з Днем ветерана!

 Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

Прийміть щирі привітання з нагоди Дня громадян похилого віку та Дня ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших та найдосвідченіших представників суспільства.
Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток Добропільської громади та країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.
Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваш подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.
Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про людей похилого віку особливо важлива в умовах воєнного сьогодення. Це справа кожного, адже саме ви навчили нас долати труднощі та бути гідними своєї держави.
Висловлюю щиру повагу та глибоку вдячність за вашу громадянську свідомість, мудрість і толерантність, багаторічну добросовісну працю, важливий внесок у розбудову нашої держави та Добропільської громади.
Зичу усім міцного здоров’я, невичерпної енергії, довгих років життя, мирного неба, довголіття, добра і віри в ПЕРЕМОГУ!
Нехай вас завжди оточують та огортають своєю турботою, увагою і теплом рідні й близькі вам люди.
logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.