Вітання до Дня територіальної оборони України

В першу неділю жовтня ми відзначаємо День територіальної оборони України. Свято бійців територіальної оборони відносно нове і встановлене у 2020 році указом Президента України В. Зеленського.

В умовах війни з Росією складно переоцінити внесок воїнів тероборони в обороноздатність країни.
24 лютого 2022 року показало готовність громадян захищати свою землю від окупантів на будь-якому рівні – від маленького села до величезного мегаполісу - люди ставали на сторожі спокою і порядку, в будь-яку хвилину готові дати бій і відбити свою землю.
Шановні бійці територіальної оборони! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Ви є невід’ємною частиною національного спротиву, ваші патріотизм та військова підготовка – надійна та гарантована допомога у захисті рідної землі від російської агресії.
Ви показали світу, як українці люблять свою землю. Коли з першого дня війни шикувалися в черги, щоб стати на захист рідних міст та сіл. Коли покинули «мирні» професії і взяли до рук зброю. Більшість – вперше в житті. Коли тепер на передовій женете «другу армію світу»...
Окремі слова вдячності сьогодні – нашим землякам, бійцям Другої стрілецької роти, 109-го окремого батальону ТрО, які в перші дні повномасштабного вторгнення встали на захист Добропільської громади, забезпечуючи безпеку громадян. А згодом долучилися до лав ЗСУ і зараз продовжують боронити рідну країну.
Дякуємо всім бійцям за безстрашність та ваш патріотизм і гідну громадянську позицію, за мужність, звитягу та гідну службу в ім’я миру і щасливого майбутнього України.
Нехай ваша мужність та впевненість, сила духу і міць завжди залишатимуться непохитними. Нехай вдома на вас чекають тепло та сімейний затишок, а на теренах держави назавжди запанують Мир та процвітання! Міцного вам здоров’я та непохитної віри у Перемогу!
Слава Україні! Героям Слава!
Вічна пам'ять загиблим!
logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.