Отримання нової спецтехніки

Наприкінці вересня комунальні підприємства «Добропільська служба єдиного замовника», «Добропільський міський транспорт» та «Білицький міський парк культури та відпочинку» Добропільської територіальної громади отримали нову техніку.

Це стало можливим завдяки субвенції з державного бюджету на реалізацію проєктів, спрямованих на ліквідацію наслідків збройної агресії.

авто1   авто2

«Я вдячний обласній державній адміністрації, команді міської військової адміністрації та виконавчого комітету за злагоджену роботу. Завдячуючи цьому, ми першими в області змогли отримати кошти, виділені із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та реалізувати проєкт по закупівлі необхідної спецтехніки. Використання нової техніки дозволить забезпечити ефективне функціонування об’єктів комунального господарства, виконувати роботи з найменшими матеріальними витратами та ця техніка буде вкрай необхідна для відновлення та розвитку нашої громади в поствійськовий час після нашої Перемоги», - відзначив очільник громади Андрій БОНДАРЕНКО.

Добропільській міській військовій адміністрації було направлено понад 40 мільйонів гривень для придбання спеціального транспорту, а саме: двох сміттєвозів, трьох екскаваторів-навантажувачів, двох фронтальних навантажувачів, автовишки та самоскида. Без такої спецтехніки неможливо забезпечити нормальне функціонування та життєдіяльність громади.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.