До уваги підприємців громади

Доводимо до Вашого відома, що підприємці, які шукають інновації і розвивають зелену економіку можуть отримати грант до 50 000 EUR на розробку кліматичних інновацій, екологічних технологій, що зменшують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії.

Про проєкт «Кліматичні Інноваційні Ваучери» читайте на сайті www.climate.biz.

Проєкт «Кліматичні Інноваційні Ваучери» є компонентом програми Європейського банку реконструкції і розвитку «Центр трансферу технологій та фінансів у сфері зміни клімату» (FINTECC), що підтримується Європейським союзом у рамках ініціативи EU4CLIMATE. У 2017 році Україна стала першою країною, яка скористалася запропонованою ЄБРР схемою інноваційних ваучерів.

Метою проекту є розвиток індустрії кліматичних інновацій за рахунок активного залучення малого та середнього бізнесу до створення та впровадження дружніх до довкілля та клімату інноваційних рішень.

Нова фаза інноваційних ваучерів пропонує 1 млн. EUR для українських компаній. Малий та середній бізнес може отримати до 50 000 EUR фінансування на розробку чи впровадження кліматичних інновацій, екологічних технологій, що скорочують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії. Для управління другою фазою проєкту «Кліматичні Інноваційні Ваучери» ЄБРР залучив консорціум  під керівництвом ГО «Українська мережа енергетичних інновацій «Грінкубатор».

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.