Результати останніх матчів у відкритому чемпіонаті Покровська з футзалу серед аматорських команд сезону 2019-2020 р.

16 лютого відбулися чергові футбольні матчі в чемпіонаті Покровського району з футзалу серед аматорських команд.

Результати матчів команд Першої ліги

ФК «Легіон» (м.Добропілля) зустрівся з ФК «Спорт для всіх» (м. Білозерське). Перемогу здобув ФК «Легіон» і з рахунком 6:3 отримує більше шансів на чемпіонство.

ФК «ШУ Добропільське» (м. Добропілля) переконливо вирвав перемогу у ФК «Дінас-2» (м.Покровськ) з рахунком 8:4.

Можна  відзначити, що команда ШУ Добропільське складається саме з працівників підприємства: Сергій СМОЛЯК, Юрій СМОЛЯК, Олексій ДЕМ'ЯНЕНКО, Олександр РИЧАК, Андрій ЗАВЕРЮЩЕНКО, Антон СИРОМОЛОТ, Сергій САБІТОВ та Олександр БІЛОУСОВ.

Результати матчів команд Вищої ліги

ФК «Спарта» (м. Добропілля) зустрілася з лідерами чемпіонату ФК «Донецькспецсталь» (м. Покровськ), у яких немає жодної поразки. У першому таймі рахунок відкрили покровчани, але буквально відразу з виходом один на один з воротарем рахунок зрівняв капітан команди «Спарта» Євген ПИЛИПЕНКО. Боротьба була наполегливою і обидві команди показали дуже високий рівень гри. А після ідеальної комбінації Сергія СЛОБОДЯНЮКА  м'яч у ворота суперників заніс Ігор НИЖНІК, і на тайм-аут команди пішли з рахунком 2:1 на користь ФК «Спарта».

У другому таймі наші футболісти наполегливо боролися за перемогу, але до кінця другого тайму супротивникам  все-таки вдалося зрівняти рахунок і матч завершився нічиєю 2:2.

Надалі команди зустрінуться 01 березня  у Покровську.

Вітаємо наші футбольні команди з перемогами!

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.