Використання методу проектів як чинника забезпечення екологічного розвитку дитини

Дошкільний заклад №3 «Сонечко» (завідувач Йолкіна Н.О., вихователь-методист Поліщук А.В.) радо зустрічав керівників та вихователів-методистів ЗДОм. Добропілля на семінарі за темою «Використання методу проектів як чинника забезпечення екологічного розвитку дитини».

Про актуальність формування екологічної свідомості як моральної категорії виховання з раннього дитинства розповіла методист МК Героєва, а з досвіду роботи щодо використання методу проектів як чинника забезпечення екологічного розвитку дитини виступила завідувач ЗДО №3 Йолкіна Н.О. Корисною та пізнавальною була вправа з елементами екологічного тренінгу «Управління часом», яку провів практичний психолог Булінг О.В. А гра-стратегія з використанням проектної діяльності «Подорож пароплавом «Еколайф» на острів Проектів» надала можливість підвищити рівень оволодіння обізнаності керівників ЗДО щодо використання методу проектів.

os det

Цікавими були заняття з дошкільнятами «Екологічна мандрівка у світ математики», туристична агенція «Ласкаво просимо у світ пісочної фантазії», «Подорож каченя, або світ за парканом пташиного двору» та «Чарівний світ парфумів». Але найбільш зворушливою виявилась відео-галерея художників-екологістів «Благаю Вас, почуйте стукіт мій в імлі!». Та приємним сюрпризом для учасників виявився модний показ екологічних костюмів «Екологічне дефіле», який продемонстрували вихователі та діти дошкільного закладу, та участь в доброчинній акції «Алея освітян дошкілля великого Добропілля».

os det2

Семінар був плідним, як відмітила головний спеціаліст відділу освіти Мальцева І.А., він надав можливість учасникам узагальнити власні знання щодо використання методу проектів, спонукав керівників та вихователів-методистів на подальше професійне та особистісне самовдосконалення та обрати нові технології для удосконалення роботи закладів дошкільної освіти.

os det3

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.