Методичний семінар з виховної роботи

4 травня 2018 року на базі відділу освіти Добропільської міської ради відбувся методичний семінар за участю заступників директорів з виховної роботи, представників батьківських комітетів освітніх закладів,  інспектора ювенальної  превенції Добропільського відділення поліції  Мурашко Юлії Володимирівни.   

Як виховувати в сучасних умовах свідомого громадянина своєї держави, знайти правильні шляхи у вирішенні нелегкої проблеми… На ці та інші питання намагалися знайти відповіді та виробити певний алгоритм подальших дій учасники семінару за темою: «Формування правосвідомості у школярів під час навчально-виховного процесу».

Організатори семінару – Новодонецька ЗЗСО № 17 – надихнули присутніх на роздуми й мотивували до подальших спільних дій (школа-батьки-діти). Присутні стали учасниками дискусії після перегляду відеороликів, взяли активну участь у майстер-класах (практичний психолог Ємченко А.С., учитель правознавства Трет’якова В.В.).

Інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Мурашко Юлія Володимирівна проінформувала учасників семінару про види насильства та відзначила, що одне із завдань поліцейських – попередження та профілактика вчинення адміністративних правопорушень та злочинів неповнолітніми, та відносно них.  

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.