До Міжнародного дня сім’ї

В рамках тематичних інформаційно-просвітницьких заходів до Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня (резолюція Генеральної Асамблеї ООН від 20.09.2013 р.) в м. Покровську в НВК №1 пройшов обласний семінар-практикум «Інноваційні підходи до духовно-морального виховання особистості»,  представниками якого від м. Добропілля були Героєва В.І., методист методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради, Кузьмініч Л.О., керівник гуртка «Християнська етика» НВК № 4 та Андрушків Г.Ф., завідувач ЗДО №36 «Пролісок».

Рибалко Л.Д., методист відділу національного виховання та суспільних дисциплін Донецького облІППО, презентувала проект «Освіта та духовний розвиток особистості», вручила Грамоти та Подяки переможцям і учасникам обласних заходів морально-духовного спрямування.

Андрушків Г.Ф., переможець Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель (вихователь) року з предметів духовно-морального спрямування-2018», провела майстер-клас та поділилась  враженнями від конкурсу, що відбувся в м. Острог.

Педагоги закладів освіти стали активними учасниками заходу, спрямованого на формування сімейних цінностей, у майстер-класах: розгадуванні кросвордів, оформленні творчих плакатів, за якими потім складали розповіді.

Маємо надію, що подібні заходи будуть впливатимуть на збереження родинних цінностей, традиційних для українського народу: подружня вірність, піклування батьків про дітей, піклування та пошана дітей про старших, злагода та довір’я між членами сім’ї тощо.  

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.