Всеукраїнський проблемний науково-практичний семінар «Світ дитинства»

Бути причетним до визначних подій – велика честь і щастя. А ще – це відкриття нових обріїв у власному розвитку та професійній діяльності.

Представники дошкілля Добропілля Савченко Любов Михайлівна (завідувач ЗДО №25), Сосулєва Наталя Михайлівна(завідувач ЗДО №27), Савчак Вікторія Олегівна (завідувач ЗДО №31) на чолі з методистом методичного кабінету Героєвою Валентиною Іванівною стали активними учасниками триденного Всеукраїнського проблемного науково-практичного семінару «Світ дитинства» (за формою проведення – «Літня школа для дорослих 2018» - педагогічний квест), який  Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проводив спільно з МОН України, Інститутом модернізації змісту освіти, Інститутом психології НАПН України ім. Г.С. Костюка, ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», The LEGO Foundation (Королівство Данія).

У роботі Всеукраїнського семінару взяли участь понад 80 представників з 19 областей, що стало вагомою подією для освітян України, справжнім святом творчості та хорошої традиції прийому гостей на Запорізькій землі.

Літня школа 2018 - цінний досвід живого спілкування з однодумцями, фахівцями найвищого рівня, можливість отримати відповіді на свої численні Як?, Чому?, Навіщо? від науковців. Неймовірне задоволення принесло спілкування з неординарними, небуденними, харизматичними й творчими особистостями: Ольгою Байєр (майстер-клас з використання соціальних ігор у ЗДО «Сучасне навчання дорослих. Шукаємо істини та квазі-ідеї в педагогіці»); Людмилою Шульгою та членами її творчої групи (майстер-класи художньо-творчого спрямування); Тетяною Гурою («Stem-освіта, БКДО в Україні та розвиток сенсорно-пізнавальної діяльності і творчості дитини і дорослих в освітньому просторі ЗДО»), Оленою Аксьоновою (майстер-клас «Нова фізкультура для нового покоління»); Оленою Шуляк («LEGO – безмежний світ гри» та інструмент розвитку, навчання та партнерської взаємодії дорослих з дитиною) тощо.

Літня школа - 2018 принесла багато вражень, позитиву та можливостей замислитись, чи тією дорогою ми крокуємо в дошкільній освіті. Вона сприяла насиченню розуму, душі та тіла. Починаючи від портрету сучасного дошкільника - грамотія, майстер-класів, діалогів про ціннісні орієнтації, нових технологій та професійного спілкування - все було цікавим та сприяло професійному зростанню.

Душа ще перебуває в стані сонячного осяяння від людей, які відкрито і щиро віддають те, що мають – неймовірну доброту й сердечність, тепло й толерантність, відчуття краси й безмежну любов до Дитинства.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.