Засідання обласної школа новаторства керівних і педагогічних керівників дошкільної освіти в Смарагдовому містечку

Обласна школа новаторства керівних і педагогічних працівників дошкільної освіти (керівник – Стягунова О.О., завідувач відділу дошкільної освіти облІППО) провела перше своє засідання у мальовничому світі дитинства - Санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації (СОЦСР) «Смарагдове місто» (директор – Демченко Г.В.) за темою «Соціальна реабілітація дошкільників в умовах СОЦСР».

В складі учасників із міст Краматорська, Слов’янська, Бахмута, Мирнограда, Костянтинівки, Святогірська, Лимана були і представники м. Добропілля: Перліцану Лариса Володимирівна, вихователь – методист ЗДО №36 «Пролісок» та Желєзняк Олена Андріївна, вихователь – методист ЗДО № 24 «Росинка». Навчання проходило інтенсивно, адже учасники дізналися про роботу всього «Смарагдового міста», познайомилися із шляхами соціальної реабілітації вихованців дошкільного відділення «Лелека» (завідувач – Кіщенко О.К.), познайомилися з життям маленьких мешканців СОЦСР, відвідали нову сучасну школу.

dnz v1

Корисною та змістовною була інформація щодо нормативної бази та методики інклюзивного навчання дітей в умовах ЗДО, створення універсального дизайну, особливостей роботи асистента вихователя, командного підходу, взаємодії з батьками від Лопухіної Т.В., завідувача відділу спеціальної та інклюзивної освіти облІППО, що надало змогу учасникам заходу розібратися в актуальних питаннях щодо впровадження інклюзивної освіти в освітній простір ЗДО.

Найкращим закінченням плідного навчального дня стали виступи маленьких артистів, пісні та таночки яких не залишили жодного байдужого серця. А звіт «школярів» про попереднє домашнє завдання щодо соціальної та фінансової компетентності дошкільників закінчився під дзвони Святогірської Лаври. Захід спрямував кожного учасника на подальшу професійну та творчу самореалізацію на шляху до Нової української школи.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.