Освітяни міста беруть активну участь у заходах, присвячених Всесвітньому дню охорони праці

З 21 по 28 квітня 2017 року в закладах освіти Добропільської міської ради триває тиждень охорони праці. В рамках цього тижня 24 квітня 2017 року представники закладів освіти міста взяли участь у міських заходах із вшанування пам’яті загиблих на виробництві.

26 квітня 2017 року делегація відділу освіти Добропільської міської ради залучилася до заходів, присвячених 31 річниці аварії на Чорнобильській АЕС та вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів до пам’ятного знаку.

osvityan1

Цього ж дня у відділі освіти Добропільської міської ради  відбувся круглий стіл на тему: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». У заході взяли участь 56 осіб, серед яких були присутні начальник відділу з питань праці управління соціального захисту населення Добропільської міської ради Мороз І.А., страховий експерт відділу страхових експертів відділення Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань у м.Добропіллі Романів Т.І., голова Добропільської профспілкової організації працівників освіти і науки України Василенко В.В., інженер з охорони праці відділу освіти Добропільської міської ради Парахуда М.М., заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів та голови профспілкових комітетів закладів освіти Добропільської, Білицької, Білозерської міських та Новодонецької селищної рад.

В рамках круглого столу були обговорені актуальні питання профілактики виробничого травматизму в закладах освіти, удосконалення ведення нормативної документації з охорони праці, оптимізації збору та використання даних про безпеку та гігієну праці. 

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.