«Планета Мудрого Вчителя міститься в його великому серці»

У кожного з нас є серце. Воно дає нам життя. А іноді серце коле, ниє і навіть болить, тому що воно - справжнє... Життя - річ складна, і прожити його теж треба зуміти по-справжньому.

ГУБА ОЛЕНА ОЛІМПІЇВНА - Людина з великим справжнім серцем. Своїми піснями вона дарує людям радість, своїми мудрими уроками - натхнення, віршами - віру і надію, своїми порадами - любов. Олена Олімпіївна 48 років працює в Білицькій музичній школі №2, вона - професіонал своєї справи. Малюки входять в музичний храм, тримаючи за руку мудрого вчителя.

Олена Олімпіївна багато чого досягла: діти, онуки, чудовий правнучок, величезна кількість учнів і плоди творчого натхнення: вірші та пісні. Вершина творчості - музика до гімну міста Білицьке. І тепер кожен міський захід біличани з гордістю починають під власний гімн.

«Талановита людина талановита в усьому» - сказав хтось із великих. Все, за що б не взялася Олена Олімпіївна, перетворюється на шедевр. Тому що йде від душі і для душі. Її життєве кредо - приносити людям користь і радість і бути комусь потрібною.

КОЛЕКТИВ БІЛИЦЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ № 2 ВІТАЄ ГУБУ ОЛЕНУ ОЛІМПІЇВНУ З ЮВІЛЕЄМ! НИЗЬКИЙ УКЛІН ЗА ВАШ НЕОЦІНЕННИЙ ВНЕСОК У ЖИТТЯ ШКОЛИ І В ДОЛЮ КОЖНОГО З НАС!

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.