«Престижні» вихованці Будинку культури м. Добропілля

І знов радує своїми творчими перемогами Студія ведучих концертів і шоу-програм «Престиж» Будинку культури, якою керує Лілі Романівна Цецхладзе.

12 лютого 2017 року м. Дніпро вихованці студії брали участь відразу в 2 конкурсах, а саме:  в VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва і театрів мод « Якщо кохаєш ... » та в Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зоряне сяйво».

У конкурсі «Якщо кохаєш ...» студійці виступили з сольними номерами у новому інноваційному напрямку, який набирає популярності, в номінації «Розмовний жанр» і стали переможцями, зайнявши призові місця:

Лягуша Марія - І місце;

Бутько Дарина - І місце;

Луняка Анастасія ІІ - місце.

А найменша «престижна» зірочка в номінації «Відкриття року» Гловяк Єва зайняла ІІ місце.

У міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зоряне сяйво» вихованці студії «Престиж» виступали в номінації «Оригінальний жанр» / художнє читання /. Зайняті місця тут були розподілені наступним чином:

Лягуша Марія І місце;

Бутько Дарина ІІ місце;

Луняка Анастасія ІІ місце;

Гловяк Єва І місце. 

Учасниці колективу не приховують радості від перемоги. За все це вони завдячують своєму керівнікові Цецхладзе Лілі Романівні, яка своїм талантом и натхненням зуміла об'єднати дітей різного віку в одній справі, якою вони тепер и живуть.

prestizh1

 «Престижні» вихованці можуть стати зірками у галузі культури. Вони володіють необхідними якостями, справжнім артистизмом і величезною працьовитістю. А зайняті місця на творчих конкурсах свідчать про високу результативність роботи студії.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.