Документ № 7/27-6 від 19.07.2017 р. Чинний

  Пов’язані документи

Пов’язані документи відсутні

  Історія документу

Історія відсутня

Публікація документу

Історія відсутня


ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

19.07.2017 №7/27-6
 
Про врегулювання відносин у сфері поводження з безпритульними котами в м. Добропілля

Враховуючи пропозиції, викладені в електронній петиції № 9 (ініціатор Климов А.О.), відповідно до Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про звернення громадян», керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», з метою впровадження екологічної політики, спрямованої на збереження безпечного для існування живої і неживої природи навколишнього середовища, досягнення гармонійної взаємодії суспільства і природи, укріплення моральності й гуманності суспільства, врегулювання відносин у сфері поводження з безпритульними котами в м. Добропілля, забезпечення їх захисту та регуляції чисельності гуманними методами, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити вилов безпритульних (загублених, покинутих, залишених без опіки і бродячих) котів на території м. Добропілля, окрім випадків необхідності вжиття заходів регулювання їх чисельності шляхом гуманної біостерилізації, вакцинації; повернення їх володільцям або влаштування до нових власників із залученням представників громадських зоозахисних об’єднань; усунення обставин, що створюють загрозу життю, здоров’ю та безпеці людей.

2. Комунальним підприємствам з обслуговування житлового фонду, житлово-експлуатаційним підприємствам, рекомендувати об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків не створювати перешкоди для виконання котами функції природної дератизації, в їх доступі до підвальних приміщень, горищ та інших місць їх постійного перебування.
3. Виконавчому комітету міської ради в межах коштів, передбачених в міському бюджеті на відповідний рік, із залученням громадських зоозахисних об’єднань, забезпечити вжиття заходів:
1) регулювання чисельності безпритульних котів в м. Добропілля шляхом гуманної біостерилізації;
2) виготовлення та розміщення соціальної реклами з питань захисту тварин від жорстокого поводження.
4. Рекомендувати Добропільському відділенню Покровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Борковець) забезпечити, в межах компетенції, відповідне реагування на повідомлення про випадки жорстокого поводження із котами та вживати заходи із притягнення винних осіб до відповідальності.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю (Сундучніков), з питань охорони навколишнього середовища, раціонального використання земельних курсів (Селіваров) та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бражнікова Є.О.


Міський голова                                                                         А.А. Аксьонов



Вкладення:
logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.