Документ № 69р від 21.06.2017 р. Чинний

  Пов’язані документи

Пов’язані документи відсутні

  Історія документу

Історія відсутня

Публікація документу

Історія відсутня


ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ДОБРОПІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

21.06.2017 №69р
 
Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Добропільської міської ради

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про запобігання корупції», постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» (зі змінами):

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Добропільської міської ради (текст оголошення додається).

2. Затвердити перелік питань для перевірки знань законодавства (далі – Перелік) з урахуванням специфіки функціональних повноважень головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Добропільської міської ради (додається).

3. Відділу організаційно-кадрової роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Добропільської міської ради (Іватіна) забезпечити:

3.1. Публікацію оголошення про проведення конкурсу в міськрайонній газеті «Новий шлях» та його розміщення на веб-сайті Добропільської міської ради.

3.2. Внесення питань з Переліку до екзаменаційних білетів для проведення іспиту на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Добропільської міської ради.

4. Конкурсній комісії (Кормільцев) забезпечити проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Добропільської міської ради у відповідності до вимог чинного законодавства України.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Старостенко Н.М.

 

Секретар міської ради                                                                                             В.Г. Древаль



Вкладення:
logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.