Документ № 175 от 12.04.2017 г. Действующий

  Связанные документы

Связанные документы отсутствуют

  История документа

История отсутствует

Публикация документа

Публикация отсутствует


ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

12.04.2017 №175
 
Про надання соціальної допомоги громадянам пільгової категорії та внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим на території міста Добропілля, в забезпеченні паливом

Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою надання соціальної допомоги громадянам пільгової категорії та внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим на території міста Добропілля, в забезпеченні паливом, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Зобов’язати керівників Комунального підприємства «Добропільська служба єдиного замовника», Комунального підприємства «Добропільський міський транспорт», Товариства з обмеженою відповідальністю «Добропільське експлуатаційне підприємство №2», Приватне підприємство «Добропільська ремонтно – експлуатаційна служба «Південний», відділ освіти Добропільської міської ради та підрядні підприємства, які проводять роботи з видалення зелених насаджень в місті Добропілля, безоплатно передавати громадянам пільгової категорії та внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим на території міста Добропілля, в якості палива деревину, що утворюється внаслідок видалення дерев, згідно з наданим ордером на знесення зелених насаджень.

2. Координацію щодо виконання рішення покласти на керівників вищезазначених підприємств, установ та підрядних організацій.

3. Рішення виконавчого комітету міської ради від 09 грудня 2015 року № 506 «Про надання соціальної допомоги ветеранам війни, праці, інвалідам І групи та внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим на території міста Добропілля, в забезпеченні паливом» вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль по виконанню цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бражнікова Є.О.

Міський голова                                                                                          А.А. Аксьонов



Вложения:
logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.