Лабораторія міського простору

З метою розвитку інфраструктури Добропілля та благоустрою публічних просторів в місті стартував проект «Лабораторія міського простору» (ЛМП), який реалізується за підтримки Європейської Комісії в рамках програми «Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄС 2012» в партнерстві з Добропільської міської ради та ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».

Лабораторія міського простору - це ініціатива, метою якої є залучення мешканців до створення красивого, зручного і безпечного публічного простору в своїх містах.

У Добропіллі реалізацією проекту займається робоча група, в яку входять представники ГО «Добро», місцеві активісти та члени міської ради. У добропільчан буде можливість як брати активну участь в розробці вже існуючих проектів, так і подавати абсолютно нові.

12 і 13 серпня в місті буде проведена інформаційна акція для добропільчан: волонтери «Лабораторії міського простору» розкажуть місцевим жителям про основні ідеї проекту і нададуть опитувальні листи, де кожен зможе висловити свої побажання щодо поліпшення інфраструктури. Внести власні ідеї можна буде і 20 серпня на площі імені Арутюнова під час масштабного міського заходу.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.