Військова служба за контрактом – можливість отримати високооплачувану роботу

З метою якісного комплектування вакантних посад військовослужбовцями служби за контрактом 17 серпня 2016 року Добропільським міським центром зайнятості спільно з військовим комісаріатом організовано та проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. 

На заході був присутній заступник військового комісара начальник відділу комплектування капітан Олександр ЛЕОНОВ. З запрошених – 10 осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та мають статус безробітного, в тому числі учасники антитерористичної операції на сході України.

Представники військових частин розповіли, що невід’ємною складовою у військовій службі за контрактом є фактор кар’єрного росту. Для створення привабливих умов проходження військової служби за контрактом у військових частинах визначено чіткий порядок дня, проведено перерозподіл функціональних обов’язків між офіцерами та сержантським і старшинським складом. Ще одна з вагомих переваг проходження військової служби за

контрактом, на яку звернули уваг у представники військкомату, – можливість безкоштовного навчання у вищих військових навчальних закладах для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Крім того, додатково один раз на рік виплачується матеріальна допомога у розмірі грошового утримання та допомога на оздоровлення під час відпустки у розмірі грошового утримання.

Основні переваги служби за контрактом:

нормований робочий день;

безкоштовне харчування;

оплачувана відпустка — 30 діб;

безкоштовне навчання у вищих навчальних закладах;

повне речове забезпечення;

безкоштовне медичне забезпечення;

25 років вислуги — і пенсія, соціальний пакет та пільги для родини, визначені Законодавством України.

Зустріч пройшла в діловій та доброзичливій атмосфері. Спільна робота з представниками військкомату планується і надалі.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.