Дорогі добропільчани!

Прийміть найщиріші вітання з Днем міста та Днем шахтаря!

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дороге Добропілля. Історія нашого міста міцно пов'язана з видобутком вугілля, тому День міста і День шахтаря є нероздільними і особливо значущими святами.

Велике Добропілля славиться людьми - талановитими, щирими, добрими, працьовитими, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Шахтарів завжди відрізняла мужність і відповідальне ставлення до роботи. І це невипадково, адже вугільна галузь була і залишається найважливішою складовою паливно-енергетичного комплексу України. Вона забезпечує стабільну роботу багатьох направлень виробництва. Сьогоднішнє свято – це радість трудових успіхів, справжньої чоловічої дружби і щоденного подвигу. А ще – день пам’яті тих, хто не повернувся із забою, кого досі оплакують матері, дружини і діти.

Щира подяка всім працівникам вугільної галузі Добропілля за вміння залишатися вірними шахтарським традиціям, передавати свої професійні знання і досвід молодому поколінню.

Нехай ніколи не покидає нас сила духу і оптимізм! Нехай об'єднує нас всіх турбота про рідне місто, його нинішнє та майбутнє покоління!    

Хай процвітає наше рідне Добропілля! Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед добропільчан.

Добропільський                                                       Секретар Добропільської

міський голова             А.А.Аксьонов                      міської ради                            В.Г.Древаль

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.