Відбувся розширений прийом громадян

Сьогодні в залі засідань міської ради відбувся розширений прийом громадян, який проводили перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ та відомий правозахисник, генеральний директор «Міжнародного Агентства Інформаційних Розслідувань», президент «Міжнародної ліги захисту прав громадян України» Едуард БАГІРОВ.

Захід проходив в рамках проекту «Діалог народу і влади та протидія корупції». Проект спрямований на  внесення в систему державно-управлінських відносин публічного спілкування представників влади з громадянами України через розширений прийом, що надасть можливість безпосереднього спільного спілкування громади з керівниками підрозділів державної та міської влади районного, міського чи обласного рівня.

На розширеному прийомі були присутні представники прокуратури, поліції, керівники комунальних підприємств, начальники відділів та управлінь міської ради, депутати міської ради та громадяни, які прийшли з питаннями та проблемами.

Звернення були абсолютно різні—починаючи з необхідності ліквідації величезного дерева, що заважає нормальному функціонуванню ліній електропередач, і завершуючи виробничою практикою студентів Білицького та Білозерського професійних ліцеїв.  Деякі питання вирішувались на місці, але більшість з них для свого вирішення потребує часу. По закінченні заходу Едуард БАГІРОВ пообіцяв тримати всі обговорені питання та надані обіцянки на контролі, адже в разі реалізації проекту «Діалог народу  і влади та протидія корупції» розширені прийоми будуть проводитись четвертого четверга кожного місяця.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.