В міській раді відбулось чергове засідання сесії

Сьогодні відбулась чергова XV(15-а) сесія Добропільської міської ради.

Депутатами розглянуто важливі питання внесення змін в програму соціально-економічного розвитку на 2016 рік, міський бюджет поточного року, а також

місцевої програми «Ветеран», обсяг якої збільшився на 48,1 тис.грн. (кошти будуть витрачені на придбання продуктів харчування для ветеранів). Також сьогодні сформовано мережу навчальних закладів міста на 2016-2017 навчальний рік: 257 класів, в яких навчається 6249 учнів.

Депутати надали згоду на прийняття від управління комунальних котелень ТОВ «ДТЕК «Добропіллявугілля» на баланс міського комунального підприємства «Добро» котельних м. Білозерське та цілісного майнового  спортивного комплексу, будинку культури і станції юних техніків м. Білозерське, а у спільну територіальну власність громади м.Добропілля прийнято гуртожитки  (вул. Першотравнева, 59, 59а).

Окремої уваги заслуговує виступ директора департаменту з соціального розвитку ТОВ «ДТЕК «ЕНЕРГО» Вікторії ГРИБ, яка запросила депутатів та громадськість взяти участь в дводенному семінарі, який буде направлений на написання проектів розвитку міста. Вікторія Олександрівна звернула увагу присутніх  на те, що два дні тому в Києві секретар міської ради Віктор ДРЕВАЛЬ вже підписав угоду з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) на суму 590тис.євро для термомодернізації шкіл і дитячих садків міста. Тепер тільки об’єднавши зусилля: бізнес-влада-громада, можливо розраховувати на розвиток і позитивний результат.

В «різному» мова йшла про організацію роботи комунального лікувально-профілактичного закладу «Добропільська стоматологічна поліклініка». Останнім часом значно збільшилась кількість скарг від населення щодо надання неякісної медичної допомоги. Тому після жвавого обговорення депутати прийняли рішення про створення спеціальної комісії, яка проведе всебічний моніторинг роботи закладу та надасть відповідні матеріали на розгляд сесії, на підставі яких вже будуть прийняті рішення. 

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.