Студія «Рожевий слон» перемогла на Міжнародному фестивалі

Щорічно в Україні проходить Міжнародний дитячий, молодіжний фестиваль аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела». 

За час існування він проходив у Сумах, Штормовому, Кролевці та у Вінниці. В цьому році юних медійників фестиваль зустрів з 8 по 9 вересня в столиці України – Києві.

Проходить він за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури, Державного агентства з питань кіно, Державного комітету телебачення і радіомовлення, Національної спілки кінематографістів, Національної спілки фотохудожників та Асоціації діячів кіноосвіти і медіапедагогіки України.

На ювілейний 25 фестиваль з'їхалися медіастудії з усіх куточків країни. Свої роботи представили не тільки аматори, але й дитячі програми регіональних теле- і радіо каналів. Добропільська студія «Рожевий слон» взяла участь у номінаціях «Документальне кіно» і «Репортаж».

Членів журі вразила режисура сюжету про вихованця студії Олександра Сергєєва «Музикант під вогнем», за що Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов нагородив Сашу почесною грамотою, а студію подякою за відданість справі та формування державних ціннісних орієнтирів у дітей та молоді.

На цьому досягнення студії не закінчилися. «Рожевий слон» став дипломантом і лауреатом конкурсу. Перемогли відео роботи «Вахту несе Турнікетич» та «Велика шкода маленької батарейки».

Організатори зазначили, що до добропільських слонів у них особливе, тепле ставлення і велика любов за відданість фестивалю.

Ярослав Держак, Ганна Яремчук, студія ТБ і преси «Рожевий слон»

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.