Привітання з професійним святом

Шановні освітяни!
Сердечно вітаємо Вас з Днем вчителя!

Щорічно за доброю традицією на початку жовтня вшановуємо Вас, своїх мудрих наставників, які відкрили нам дорогу у велике життя.

Повагу, вдячність, любов до наших вчителів і вихователів проносить людина з собою крізь роки. Ми можемо розгубити шкільні знання, але ніколи не забудемо головної викладеної нам вчителями науки — вміння бути людьми. Від Вас у значній мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного міста Ви виховуєте в юних добропільцях.
Через Ваші руки пройшли тисячі дітлахів. Багато з них стали гордістю нашого міста . І в цьому чимала Ваша заслуга! Адже саме Ви передали їм свої знання, навчили їх долати труднощі, допомагати своїм близьким та цінувати дружбу.

Тож нехай Ваш інтелект та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості.
          Від щирого серця бажаємо Вам справжнього людського щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку. Щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай.

Добропільський                                                            Секретар Добропільської

міський голова      А.А.Аксьонов                                міської ради    В.Г.Древаль

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.