Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Під головуванням заступника начальника Добропільської МВА Ігоря Курді відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення. На заході були присутні керівники управлінь, служб, представники ДСНС, РТЦК та СП, громадських об'єднань.

коорд1  коорд2

Ірина Ширина, начальник УСЗН презентувала розроблені «Дорожню карту ВПО» та «Інформаційну листівку ветеранам війни, членам їх родин та родинам загиблих (померлих) Захисників/Захисниць України». За її словами, використання даних листівок дають можливість цивільному населенню, ВПО, ветеранам війни вчасно отримати підтримку і супровід.

коорд4

Ганна Мартинова, медичний директор КНП «Добропільський ЦПМСД», доповіла про надання психосоціальної підтримки цивільному населенню Добропільської громади, що постраждало внаслідок воєнних дій, та підтримки їх ментального здоров’я. Вона зазначила, що був заключений меморандум про взаєморозуміння між Фемелі Хелс Інтернешнл 360 (FHІ) та КНП «Добропільський ЦПМСД» про надання психологічної допомоги мешканцям громади. Мешканці можуть звернутися до психолога як самостійно, так із рекомендації сімейного лікаря. Психологічна підтримка та допомога може бути надана в рамках від однієї до декількох зустрічей, в залежності від запиту та проблеми, з якою звертається бенефіціар.

В ході засідання також були розглянуті питання щодо сприяння занятості населення та заохочування працевлаштування безробітних, в тому числі ВПО. За результатами засідання керівником Координаційного центру Ігорем Курдею було надано доручення членам Координаційного центру та визначені питання для розгляду на наступному засіданні.

Працює «гаряча» лінія Координаційного центру підтримки цивільного населення для надання допомоги постраждалим внаслідок збройного конфлікту. Телефони «гарячої» лінії (06277) 2-78-75, (06277) 2-80-59.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.