Вітаємо з Днем Знань!

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки! Вітаю з Днем знань – справжнім святом мудрості, доброти і людяності. З цього дня починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Вже 2 роки поспіль це світле і радісне свято проходить в умовах повномасштабної війни. Війна, на жаль, стала реальністю, а не історичним явищем. Вірю, що це тимчасові виклики, з якими ми разом обов’язково впораємося.

Освіта – це фундамент будь-якого суспільства, будь-якої держави. Будьте розумними, мудрими, виваженими! Попри все вірте у свої сили та світле майбутнє нашої Держави і воно обов’язково настане.

Дякую вчителям, викладачам, вихователям та всім працівникам освіти за нелегку, але таку важливу справу. Бути Вчителем – це служіння. Бажаю, щоб в очах дітей, яких ви навчаєте, завжди палала іскра до знань і розвитку, аби зерно знань, яке ви сієте, проростало добрими вчинками, найвищими результатами і неймовірними успіхами.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися. Наші Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських болот.

Пам’ятаймо: діти – це майбутнє України. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє розумними, патріотичними, люблячими свою державу і цінуючими її незалежність.

Вітаю всіх з новим навчальним роком!

Віримо в Збройні Сили України! Віримо в нашу Перемогу! Слава Україні!

З повагою Андрій БОНДАРЕНКО         начальник Добропільської МВА

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.