В Добропіллі привітали рятувальників з професійним святом

 День рятувальника відзначається щорічно 17 вересня, в день відзначення релігійного свята на честь ікони Божої Матері "Неопалима купина". Ця ікона захищає від пожеж і різних лих, що перегукується з роботою рятувальників.

Особовий склад 19-го ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області         здійснює заходи з національної безпеки та оборони у Добропільській громаді, ліквідує наслідки надзвичайних ситуацій. Саме надзвичайники допомагають жертвам обстрілів вибратися із завалів, ліквідовують пожежі та розшукують загублених людей.

Аварії та катастрофи, на жаль, бувають не тільки на поверхні, а й під землею. Бійці 10-го ВГРЗ Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості першими приходять на допомогу шахтарям, які потрапили в біду, якби складно та небезпечно це не було. 

 

Напередодні професійного свята Подяками Добропільської МВА були нагороджені кращі співробітники служб за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, зразкове виконання службового обов’язку та здійснення заходів з національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії.

IMG 3135

IMG 3141

 

Окремо були відзначені прикомандировані спеціалісти з Волині, які виконують завдання в прифронтовій зоні.

Керівники Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО та Шахівської СВА Сергій САЖКО вручили начальнику 19 ДПРЗ Валерію ОРЛОВУ ключі та сертифікат від спеціалізованого автомобіля, який допоможе бійцям загону швидше та оперативніше діставатися до місць надзвичайних подій.

IMG 3170

 

 

«Щодня ризикуючи своїм життям, ви гасите пожежі, розміновуєте території, евакуюєте людей з населених пунктів, по яким нещадно гатить ворог, доставляєте гуманітарну допомогу, рятуєте шахтарів. Ви, як справжні герої, є янголами–охоронцями для кожного постраждалого.  Щиро дякуємо та шануємо вашу складну, відповідальну та самовіддану працю та турботу про людей.  Вічна слава та пам’ять тим, хто загинув, рятуючи життя та ліквідуючи наслідки російської агресії», - зазначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.