Оголошення щодо списання багатоквартирних будинків

 ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БУДИНКУ!

Повідомляємо Вам, що згідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», КП «ДСЄЗ» вимушене списати з балансу багатоквартирні будинки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків» від 20 квітня 2016 року № 301 (далі Порядок), рішення Добропільської міської ради від 20.11.2019 року № 7/64-8 та від 20.05.2020 року № 7/71-10 «Про списання з балансу комунального підприємства «Добропільська служба єдиного замовника» багатоквартирних будинків.

Уповноважена (уповноважені) особа (особи) від співвласників будинку може (можуть) бути залучена (залучені) до складу комісії за її (їх) згодою, протягом усього часу роботи комісії, але не пізніше дня підписання акта про списання багатоквартирного  будинку з балансу.

Крім того, Порядком визначено, що у разі коли у списаному з балансу багатоквартирному будинку встановлено наявність окремих квартир та/або нежитлових приміщень, які перебувають у комунальній чи державній власності, такі квартири та/або нежитлові приміщення залишаються на балансі КП «ДСЄЗ», а право власності на такі квартири реєструється в установленому законом порядку.

На даний час та до моменту визначення управителя багатоквартирного будинку шляхом самостійного визначення з формою управління або конкурсом з призначення управителя, послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій надаються ТОВ «ДЕП-2», ПП «ДРЕС «Південний», ПП «БРЕС «Надія».

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Адміністрація КП «ДСЄЗ»

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.