Проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Добропіллі

 1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу є виконавчий комітет Добропільської міської ради (85000, Донецької обл., місто Добропілля, вул. Першотравнева, буд. 83)

2. Прізвище, посада та номер телефону особи, уповноваженої здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:

 Сверкаліна Ірина Олександрівна, провідний спеціаліст відділу комунального господарства Добропільської міської ради 050 033 2037.

3. Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

 - ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної площі багатоквартирного будинку;

- рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

- наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

- фінансова спроможність учасника конкурсу;

- наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства

4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання:

Для участі у конкурсі його учасники подають:

Заяву, у якій зазначають:

- фізичні особи - підприємці - прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

- юридичні особи - повне найменування, код за ЄДРПОУ;

До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)“ (для управителя – юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя – фізичної особи – підприємця) (з 1 січня 2019 року).

Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені у встановленому законодавством порядку копії документів:

Статут (положення чи інший засновницький документ відповідно до закону) юридичної особи – учасника конкурсу;

Фінансову звітність суб’єкта господарювання за останній звітний період;

Витяг з реєстру платника податку на додану вартість (якщо учасник є платником ПДВ);

Витяг платника єдиного податку (якщо учасник є платником єдиного податку);

Декларацію платника єдиного податку за останній звітний період (якщо учасник є платником єдиного податку);

Витяг з ЄДРПОУ.

Довідка з державної податкової інспекції про відсутність (наявність) заборгованості з податків та обов’язкових платежів до бюджету, дійсна на час подання пропозицій;

Інформація повноважних органів про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію);

Копія балансового звіту за останній звітний період.

Довідка довільної форми, що містить інформацію про технічний потенціал підприємства (кількість транспортних засобів, обладнання, приладдя, які перебувають на балансі або знаходяться у користуванні підприємства, тощо).

Копії актів проходження технічного огляду транспортних засобів (акти дійсні на момент подачі заяви);

Довідка довільної форми, яка містить інформацію про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід із зазначенням освіти, кваліфікації, стажу роботи за фахом;

Розрахунок цін на послуги з управління на кожний багатоквартирний будинок  

Учасники конкурсу мають право, крім передбачених конкурсною документацією, подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

Надана учасником інформація має підтверджуватись копіями документів, засвідченими учасником конкурсу.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

5. Наявність та загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, станом на 01 червня 2020 року, становить 7 425 939,96 грн.

6. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

 Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу учасника конкурсу. Конкурсна пропозиція подається конкурсній комісії через особу, уповноважену здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу, чи надсилається поштою конкурсній комісії, у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

Місце: конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу на адресу виконавчого комітету Добропільської міської ради – 85000, м. Добропілля, вул. Першотравнева, буд. 83, ІІ поверх, каб. 213 (210).

Кінцевий строк подання пропозицій – до 12:00 17.08.2020 року.

7. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями
Місце: Виконавчий комітет Добропільської міської ради – 85000, м. Добропілля, вул. Першотравнева, буд. 83, ІІІ поверх, каб. 301

Дата:18.08.2020.
Час:09.00 год.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.