До уваги жінок-підприємниць міста Добропілля!

 Компанія Visa, у рамках глобальної кампанії She’s Next, у співпраці із платформою SheExports, запускає безкоштовну освітню онлайн-програму для українських жінок-підприємниць та власниць малого бізнесу.

Освітня програма She’s Next триватиме від середини липня до кінця серпня і включатиме серію із 6 навчальних вебінарів від відомих тренерів, експертів та мотиваційних спікерів.

У ході навчальних вебінарів освітньої онлайн-програми She’s Next ви зможете дізнатися про нові підходи до розвитку власного бізнесу, а також отримати системні й практичні знання для масштабування ваших поточних проектів і створення нових. Зокрема, йтиметься про ефективні продажі  й переговори, бюджетування й управління витратами, розбудову бренду компанії, налаштування маркетингових стратегій, побудову довірливих комунікацій і розвиток жіночого бізнес-лідерства.

Своїм досвідом з вами поділяться тренери: Валерій Пекар, підприємець, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs) та Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету (LvBS), автор понад 300 статей із питань менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Валерія Гузема, засновниця бренду Guzema Jewelry.

Модеруватиме дискусію Maryana Kahanyak, співзасновниця SheExports, експертка у сфері міжнародних економічних відносин, співініціаторка та керівниця Офісу з просування експорту(2015-2018), громадська діячка, членкиня Аспен спільноти.

 Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/RegistrationSheIsNext 

 Зображення: https://drive.google.com/file/d/1WvQIYqE2FzynQHFRKhbvHOVapv2RBl4g/view?usp=sharing 

 Докладніше за посиланнями:

https://vi.sa/SheIsNextUA та https://www.facebook.com/events/274197007146701/  

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.